Home

Haluatko maailman huipulle? Maailman johtava konsulttitalo McKinsey tarjoaa huikean nousukiidon MPIDEA-kilpailun voittajalle

Jussi Seppälä & Lari Hämäläinen

MPIDEA-ideakilpailun palkinnon tarjoavan McKinsey & Companyn partneri Lari Hämäläinen (oik.) kannustaa osallistumaan kilpailuun. Kuvassa myös Jussi Seppälä strategiatoimisto Hopiasepistä. Kuva: Henna Hopia, Hopiasepät Oy

Ideanikkareille ja innovaattoreille on tarjolla lyömätön tilaisuus. Teollisuuden suuri ideakilpailu MPIDEA on täyttä päätä meneillään ja vauhti vain kiihtyy. Maailman johtava konsulttitalo McKinsey tarjoaa voittajalle palkinnoksi ainutkertaisen mahdollisuuden menestykseen kasvukiihdyttämön avulla. ”Haluamme olla mukana tukemassa kasvua Suomeen”, painottaa McKinseyn partneri Lari Hämäläinen. Kisa on avoin kaikille ja aikaa ehdotusten esittämiseen on aina huhtikuun viidenteen päivään asti.

Suomen kasvu ja sitä kautta syntyvät työpaikat ja hyvinvointi perustuvat innovaatioihin. Valmistava teollisuus on luonut Suomen hyvinvoinnille pohjan, jota maailman arvostetuin konsulttitalo McKinsey & Company haluaa sekä tukea että laajentaa.

”Haluamme antaa MPIDEA-kisan tukemiseen merkittävän panoksen, koska tällainen suuri kilpailu on kansallisesti tärkeä. Uudistuminen on tärkeää, monin tavoin. Omassa työssämme tuemme ja parannamme niiden yritysten kilpailukykyä, jotka ovat olleet rakentamassa hyvinvointia Suomeen. Toisaalta tarvitsemme Suomeen myös uusia yrityksiä, ja MPIDEA-kilpailu on siihen mainio kanava”, perustelee McKinseyn partneri Lari Hämäläinen.

Suomen ei kannata tyytyä vähään vaan tähdätä huipulle, sama koskee MPIDEA:n osallistujia.

”Autamme parhaamme mukaan siinä, että Suomeen syntyy globaalisti johtavia yrityksiä”, painottaa Hämäläinen.

Voittajalle luvassa 5 kk:n kasvukiihdyttämö

Nyt jos koskaan kannattaa panostaa kilpailuehdotuksen tekemiseen, sillä MPIDEA-kilpailu on avoin kaikille. Mikä tahansa Suomeen uutta työtä luova idea, innovaatio, tuote tai palvelu hyväksytään mukaan. Voittajalla on tie auki taivaisiin, McKinseyn voittajalle tarjoamia palveluita käyttävät niin Suomen kuin koko maailman johtavat yritykset.

”Tarjoamme voittajatiimille yli viisi kuukautta kestävän Growth Accelerator -kasvukiihdyttämön. Sen ensimmäisessä elementissä liiketoimintaeksperttimme kehittävät voittajan liiketoimintaideaa. Sparraamme vahvasti voittajan go-to-market -suunnitelmaa eli pääsyä markkinoille”, kuvaa Hämäläinen voittajalle avautuvaa mahdollisuutta nousukiitoon.

”Palkinnon toinen elementti on tarjoamamme valmennus, annamme uutta vauhtia voittajatiimin työskentelylle. Johtamiskoulutus on tärkeä osa pakettia”, kertoo Hämäläinen, joka odottaa jo kisan ratkeamista ja pääsyä liikkeelle.

”Tämä on tärkeää Suomelle ja hieno asia meille. Olemme innoissamme, että pääsemme tekemään töitä kanssanne!”, lähettää Hämäläinen jo terveiset tulevalle voittajalle.

Teollisuus kutsuu kaikki innovoimaan!

MPIDEA-kisa huipentuu Suomen suurimmassa teollisuustapahtumassa MPD:ssä kesäkuun alussa. Voittaja selviää kisan finaalissa Tampereen Tähtiareenalla 5.6.2019.

”Olemme todella tyytyväisiä siihen, miltä pohjalta finaalia kohti edetään. Meillä on aivan huikea pääpalkinto, koska McKinsey kykenee tarjoamaan voittajalle eväät vaikka koko maailman huipulle. Lisäksi meillä on valtavan hyvä tuomaristo Juho Romakkaniemen johdolla. Ennusmerkit voittajalle ovat hyvät! Vuoden 2017 MPIDEA-voittaja, SFTecin teollinen kuivuri ModHeat on valittu voittonsa jälkeen jo mm. valtion kärkihankkeeksi”, iloitsee Harri KulmalaDIMECC Oy:n toimitusjohtaja.

Suomen teollisuuden tärkein innovaatioalusta DIMECC organisoi MPIDEA-kilpailua teollisuuden puolesta, yhdessä MPD-kumppanien kuten McKinsey kanssa.

MPIDEA-kilpailun sivusto: http://mpdays.com/MPIDEA ja kilpailun ilmoittautumislomake.

Lisätiedot:

Harri Kulmala, toimitusjohtaja, DIMECC Oy, 040 840 6380, harri.kulmala@dimecc.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.