Home

Machines Robotics liittyy One Sea -ekosysteemiin

One Sea -ekosysteemi, joka pyrkii kohti toimivaa autonomista meriliikennettä vuoteen 2025 mennessä, toivottaa Sea Machines Roboticsin tervetulleeksi yhä kansainvälisempään joukkoonsa.

Tekoälyyn ja autonomiseen meriliikenteeseen keskittynyt Sea Machines Robotics on johtava kaupallisten alusten autonomisten komento-, ohjaus- ja havainnointijärjestelmien kehittäjä. Bostonissa päämajaansa pitävä, mutta laajan kansainvälisten toimipisteiden verkoston omaava Sea Machines on yksi maailman aktiivisimmista autonomisten teknologioiden testaajista.

Drew Orvieto, joka kuuluu Sea Machinesin ylimpään johtoon, tulee olemaan ensimmäinen yhdysvaltalainen jäsen One Sean hallituksessa. Orvieto sitoutui kahdeksi vuodeksi edistämään meriliikenteen autonomisten systeemien ja toimintojen hyväksyntää ja sääntöjä.

“On hienoa saada Sea Machines Robotics One Sean jäseneksi ja hallitukseen jatkaessamme työtä vuoden 2025 tavoitteemme saavuttamiseksi ja vastatessamme autonomisia laivoja koskeviin sääntelyhaasteisiin. Sea Machines Robotics on vuodesta 2015 lähtien kehittänyt älykkäitä teknologioita, jotka auttavat avaamaan uusia mahdollisuuksia ja parantamaan alusten turvallisuutta, suorituskykyä ja tehokkuutta. Tämä sopii hyvin yhteen One Sean mission kanssa autonomisen meriekosysteemin sekä turvallisemman ja tehokkaamman toimintaympäristön luomisesta”, One Sean johtaja Päivi Haikkola DIMECC Oy:stä sanoo.

One Sea on aktiivinen MASS-aluksia (Maritime Autonomous Surface Ship) koskevassa sääntelytyössä Kansainvälisessä merenkulkujärjestössä IMO:ssa (International Maritime Organization).

“Olemme nyt käännekohdassa, jossa teknologinen muutos ja kehitys on ohittanut merenkulkualan aihetta koskevan sääntelyprosessin. One Sea on eturintamassa MASS-sääntelykehyksen kehittämisessä. Olemme vakuuttuneita siitä, että MASS-liiketoimintasektori tarvitsee vahvaa ja luotettavaa johtajuutta IMO:ssa. Olemme innoissamme voidessamme liittyä One Sea -järjestöön tänä ratkaisevana aikana alamme tulevaisuuden kehittämisen kannalta ja odotamme innolla yhteistyötä One Sean ja sen jäsenten kanssa yhteisten tavoitteidemme saavuttamiseksi”, sanoo Arthur Seaman, Sea Machines Roboticsin johtaja.

One Sea -ekosysteemi on perustamisestaan ​​vuonna 2016 lähtien yhdistänyt autonomisten alusten turvallisuudesta, tehokkuudesta ja ympäristöhyödyistä kiinnostuneita sidosryhmiä neuvonantajan ja edistäjän roolissa. Jäseninä ovat kansainväliset meriteknologian edelläkävijät, kuten ABB, Cargotec, Finnpilot, Fintraffic, Haltian, Kongsberg, Monohakobin teknologiainstituutti (MTI), TietoEVRY ja Wärtsilä sekä joukko alusten hallintaan liittyviä sidosryhmiä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *